Božićne jaslice

Na DostavaBorova.com nudimo prekrasne ručno izrađene božićne jaslice. Ove jaslice teoretski se mogu dostaviti diljem Hrvatske. U slučaju da ne pokrivamo Vaše područje dostave, obavijestit ćemo Vas naknadno.

Narudžbenica za jaslice se nalazi na dnu ove stranice, odmah nakon opisa dva tipa jaslica koje imamo u ponudi. Molimo imajte na umu da su količine ograničene.

Naše božićne jaslice su proizvod ručnog rada, izrađene s posebnom pažnjom i visokom kvalitetom. Ove jaslice će vjerojatno krasiti Vaš dom kroz mnoge godine, dodajući čar i toplinu božićnom ozračju.

Izaberite svoje božićne jaslice i osigurajte si prekrasan ukras za blagdansko razdoblje. 

Postoje dva tipa jaslica:

JASLICE br. 1 – ručno izrađene jaslice, dimenzija 40 x 45 x 24 cm; hrastovina. Jaslice sadrže rasvjetu na baterije (baterije su uključene), vatricu koja tinja, mali zidić i bunar. Uz jaslice je moguće naručiti i figurice. 

JASLICE br. 2 – ručno izrađene jaslice, dimenzija 40 x 45 x 24 cm; hrastovina. Jaslice sadrže rasvjetu na baterije (baterije su uključene) i vatricu koja tinja. U usporedbi sa jaslicama br. 1, jaslice br. 2 imaju manje detalja. Uz jaslice je moguće naručiti i figurice. 

NARUDŽBENICA

NARUDŽBE ZA 2023. GODINU SU ZATVORENE