Upute za narudžbu/dostavu

Narudžba putem www.dostavaborova.com je jednostavna i brza.

Kako biste napravili narudžbu, posjetite našu web stranicu i kliknite na “NARUDŽBENICA 2023”. Molimo Vas da pažljivo popunite narudžbenicu, idući redom kako biste osigurali da ne preskočite nijedan korak.

Nakon što popunite narudžbenicu, kliknite na “Pošalji narudžbu” na dnu obrasca. Bitno je popuniti obavezna polja označena crvenom zvjezdicom kako biste uspješno poslali narudžbu. Nakon slanja, primit ćete potvrdu narudžbe na e-mail koji ste naveli u obrascu.

Narudžba će biti isporučena na Vašu adresu u odabranom terminu (tjednu). Dostava se obavlja prema redoslijedu narudžbi, a jamčimo da će sve biti isporučeno najkasnije do 22.12.2023. godine. Dostavljač će Vas kontaktirati dan prije dostave.

Plaćanje narudžbe obavlja se gotovinom prilikom istovara, direktno dostavljaču/proizvođaču. Ako preferirate plaćanje virmanom, molimo Vas da to naznačite u napomeni prilikom narudžbe. Također, izdajemo eRačune na zahtjev.

Za pohvale, reklamacije ili pritužbe slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@dostavaborova.com.

U slučaju bilo kakvih problema, molimo Vas da prvo kontaktirate dostavljača. Ako problem ostane neriješen, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vam pomogli. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.