Upute za narudžbu/dostavu

Dostava je uključena u cijenu (do kolnog ulaza, dodatno se naplaćuje dostava na katove), a sve narudžbe se rade vrlo jednostavno preko web stranice www.dostavaborova.com.
 
Kad Vam se otvori početna stranica, odaberite Vaše područje dostave (grad/općina), te ispunite narudžbenicu. Predlažemo da idete po redu, da nešto ne ispustite.
 
Nakon što ispunite narudžbenicu kliknite na dnu narudžbenice na “Pošalji narudžbu”. Obavezno morate ispuniti obavezne podatke (mala crvena zvjezdica uz tekst).
 
Nakon što uspješno predate narudžbu, na Vaš e-mail koji ste upisali će Vam stići potvrda narudžbe, stoga obratite pažnju da upišete važeći e-mail koji Vam je dostupan.
 

Narudžba će stići na Vašu kućnu adresu u terminu (tjednu) koji ste odabrali, a sve narudžbe se dostavljaju redoslijedom zaprimanja i punjenju vozila za dostavu. Moguće je lagano odstupanje, ali jamčimo da će sve narudžbe biti isporučene do najkasnije 22.12.2022. godine.

Minimalno jedan dan prije dostave kontaktirati će Vas dostavljač.

Plaćanje naručenih proizvoda se vrši na mjestu istovara u gotovini, odnosno direktno proizvođaču/dostavljaču. Ukoliko želite platiti preko virmana, molimo Vas da t0 napomenete u “Napomeni narudžbe”. U mogućnosti smo izdavati i eRačun.

Za sve pohvale, reklamacije i pritužbe, slobodno nas kontaktirajte na naš e-mail info @ dostavaborova.com (bez razmaka).