NARUDŽBA

Poštovani, molimo Vas da ispunite donji obrazac te nam pošaljete Vašu narudžbu.

Da Vam bude lakše odabrati drvce, slobodno provjerite slike naših drvaca ali i pročitajte Vodič za kupovinu drvca.

OBAVEZNO ispunite sva polja koja su obavezna (imaju crvenu zvjezdicu). 

Na dnu Vaše narudžbe provjerite informativni izračun cijene Vaše narudžbe koju plaćate na dostavi. Narudžbe se primaju do najkasnije 20. prosinca. Sve narudžbe će biti dostavljene do najkasnije 22. prosinca. 


NORDIJSKA JELA (Abies Nordmanniana)

do 250 cm; ukoliko vam je potrebna viša nordijska jela, odaberite 2,5 m, te u napomenu narudžbe napišite željenu visinu; za nordijsku jelu višu od 250 cm, nadoplata iznosi 200,00 kn za svakih dodatnih 50 cm


SREBRNA SMREKA (Silver Picea Pungens)PANČIĆEVA OMORIKAOBIČNA SMREKA (Picea Abies)ŽIVO DRVCE (u tegli)

nordijska jela, srebrna smreka
Abies Nordmanniana; visina sa teglom 130 do 150 cm; u napomenu narudžbe napišite visinu koju želite; za živo drvce više od 150 cm nadoplata iznosi 50,00 kn za drvce od 150 do 200 cm - 100,00 kn za 200 do 250 cm, itd.
Silver Picea Pungens; visina sa teglom 130 do 150 cm; u napomenu narudžbe napišite visinu koju želite; za živo drvce više od 150 cm nadoplata iznosi 50,00 kn za drvce od 150 do 200 cm - 100,00 kn za 200 do 250 cm, itd.
Ukoliko ćete drvce posaditi, tada stavljamo u teglu više korijena da se lakše posadi.


POSEBNA PONUDA

ograničena zaliha, obična smreka, visine 4 do 5 metara
Obična smreka, visina 4 do 5 metara, zaliha ograničena


DODATNA USLUGA

dostava na kat, stalak za bor
Redovna cijena uključuje dostavu do kolnog ulaza kuće/zgrade; za dostavu na kat plaća se dodatno dostava; ukoliko zgrada ima funkcionalno dizalo koje se može koristiti, NE naplaćuje se dodatno dostava na katove.
Ukoliko vam je uz bor potreban i stalak, možemo vam ga ponuditi. Uz kupovinu bora i stalka, kod dostave bor je već postavljen na stalak.


INFORMATIVNI IZRAČUN NARUDŽBE

0,00 kn
Cijena može odstupati od konačne cijene zbog razlike u dužini drvca. Cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje na mjestu dostave ili uplatom po ponudi. Dostava do kolnog ulaza je uključena u cijenu, a za dostavu na kat odaberite dostavu na kat. Kod živih drvaca ukoliko želite drvce koje je više od 150 cm, nadoplata iznosi 50,00 kn za svakih 50 cm.


PODATCI NARUČITELJA

Navedite točnu adresu (ulica) za dostavu
Ukoliko Vaše općine/grada nema na popisu odaberite najbližu općinu/grad, a u napomeni na kraju narudžbe napišite Vaše mjesto dostave
Navedite kontakt broj na koji ste dostupni
Upišite točan e-mail zbog slanja potvrde narudžbe
Upišite još jednom e-mail moguće greške u tipkanju


TJEDAN DOSTAVE

Može doći do laganog odstupanja termina dostave ali SVE NARUDŽBE će se dostaviti do najkasnije 22.12.2021. godine. Također, kako budu tjedni se zapunjavali, kasnije može doći do toga da se za pojedine tjedne više neće moći odabrati dostava.
Slobodno upišite sve što želite, a mi ćemo se potruditi realizirati sve napisano. Nakon što pošaljete narudžbu, na Vaš e-mail će stići automatska potvrda narudžbe.