NARUDŽBA

Poštovani, molimo Vas da ispunite donji obrazac te nam pošaljete Vašu narudžbu.

Da Vam bude lakše odabrati drvce, slobodno provjerite slike naših drvaca ali i pročitajte Vodič za kupovinu drvca. Također, ukoliko su Vam potrebne i “Božićne jaslice” u ponudi imamo dva tipa ručno izrađenih božićnih jaslica, koje možete vidjeti klikom ovdje.

OBAVEZNO ispunite sva polja koja su obavezna (imaju crvenu zvjezdicu). 

Na dnu Vaše narudžbe provjerite informativni izračun cijene Vaše narudžbe koju plaćate na dostavi. Narudžbe se primaju do najkasnije 18. prosinca. Sve narudžbe će biti dostavljene do najkasnije 22. prosinca. 


NORDIJSKA JELA (Abies Nordmanniana)

do 250 cm = 220,00 kn/m; Kod visine drvca, ukoliko npr. odaberete visinu 1,5 metra, to znači da će drvce biti visine od 100 do 150 cm, ukoliko odaberete visinu 2 metra, to znači da će drvce biti visine od 150 do 200 cm, itd. Za nordijsku jelu višu od 250 cm cijene su napisane uz visinu u izborniku; za nordijsku jelu višu od 5 metara molimo pošaljite upit (postoji mogućnosti i naše postavljanja visokih drvaca)


SREBRNA SMREKA (Silver Picea Pungens)

do 250 cm; Kod visine drvca, ukoliko npr. odaberete visinu 1,5 metra, to znači da će drvce biti visine od 100 do 150 cm, ukoliko odaberete visinu 2 metra, to znači da će drvce biti visine od 150 do 200 cm, itd. Ukoliko vam je potrebna viša srebrna smreka, odaberite 2,5 m, te u napomenu narudžbe napišite željenu visinu, te ćemo Vam se javiti povratno sa ponudom


OBIČNA SMREKA (Picea Abies)

do 250 cm = 120,00 kn/m; Za smreku višu od 250 cm cijene su napisane uz visinu u izborniku; Kod visine drvca, ukoliko npr. odaberete visinu 1,5 metra, to znači da će drvce biti visine od 100 do 150 cm, ukoliko odaberete visinu 2 metra, to znači da će drvce biti visine od 150 do 200 cm, itd. Za smreku višu od 5 metara molimo pošaljite upit (postoji mogućnosti i naše postavljanja visokih drvaca)


ŽIVO DRVCE (u tegli)

nordijska jela, srebrna smreka
Abies Nordmanniana; standardna visina sa teglom je od 130 do 150 cm; ukoliko želite više drvce, u napomenu narudžbe napišite visinu koju želite; za živo drvce visine od 150 cm do 200 cm nadoplata iznosi 50,00 kn; za 200 do 250 cm nadoplata iznosi 100,00 kn.
Silver Picea Pungens; standardna visina sa teglom je od 130 do 150 cm; ukoliko želite više drvce, u napomenu narudžbe napišite visinu koju želite; za živo drvce visine od 150 cm do 200 cm nadoplata iznosi 50,00 kn; za 200 do 250 cm nadoplata iznosi 100,00 kn.
Ukoliko ćete drvce posaditi, tada stavljamo u teglu više korijena da se lakše posadi, iako sama sadnja ovisi od više faktora (ne samo od korijena).


POSEBNA PONUDA

ograničena zaliha, jaslice, figurice


BOŽIĆNE JASLICE

vrlo ograničena zaliha, mogućnost narudžbe SAMO uz narudžbu drvca
Ručno izrađene jaslice, dimenzija 40 x 45 x 24 cm; hrastovina. Jaslice sadrže rasvjetu na baterije (baterije su uključene), vatricu koja tinja i bunar. Uz jaslice moguće je naručiti i figurice. VRLO OGRANIČENA ZALIHA
Set figurica za jaslice - trenutno NEDOSTUPNO


DODATNA USLUGA

dostava na kat, stalak za bor


Redovna cijena uključuje dostavu do kolnog ulaza kuće/zgrade; za dostavu na kat plaća se dodatno dostava; ukoliko zgrada ima funkcionalno dizalo koje se može koristiti, NE naplaćuje se dodatno dostava na katove.
Ukoliko vam je uz drvce potreban i stalak, možemo vam ga ponuditi. Uz kupovinu drvca i stalka, kod dostave drvce je već postavljeno na stalak. Navedene stalci su za drvca do 250 cm. Za viša drvca od 250 cm cijena stalka je 100,00kn viša.


INFORMATIVNI IZRAČUN NARUDŽBE

0,00 kn
Cijena može odstupati od konačne cijene zbog razlike u dužini drvca ili vrsti stalka. Cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje na mjestu dostave ili uplatom po ponudi. Dostava do kolnog ulaza je uključena u cijenu, a za dostavu na kat odaberite dostavu na kat. Kod živih drvaca ukoliko želite drvce koje je više od 150 cm, nadoplata iznosi 50,00 kn za svakih 50 cm. Kod našeg postavljanja visokih drvaca (preko 3 metra) cijena se posebno definira, kao i mogući stalci za takva visoka drvca.


PODATCI NARUČITELJA

Navedite točnu adresu (ulica) za dostavu
Ukoliko Vaše općine/grada nema na popisu odaberite najbližu općinu/grad, a u napomeni na kraju narudžbe napišite Vaše mjesto dostave
Navedite kontakt broj na koji ste dostupni
Upišite točan e-mail zbog slanja potvrde narudžbe
Upišite još jednom e-mail moguće greške u tipkanju


TJEDAN DOSTAVE

Može doći do laganog odstupanja termina dostave ali SVE NARUDŽBE će se dostaviti do najkasnije 22.12.2022. godine. Također, kako se budu tjedni punili, može doći do toga da se kasnije za pojedine tjedne više neće moći odabrati dostava.
Slobodno upišite sve što želite, a mi ćemo se potruditi realizirati sve napisano. Nakon što pošaljete narudžbu, na Vaš e-mail će stići automatska potvrda narudžbe. Ukoliko ste pravna osoba, za izdavanje računa upišite Vaš OIB broj.