Vodič za narudžbu drvaca

Vodič za narudžbu drvAca

Da Vam pokušamo olakšati odabir ove godine donosimo kratak tekst odnosno Vodič kako izabrati Vaše Božićno drvce. 

Kod svakog drvca biramo drvce za dostavu, te već nekoliko godina biramo da je drvo koje ide u dostavu što simetričnije i na “oko ljepše”. Naš cilj je kao i svake godine do sada, u dostavu poslati drvaca koja su što simetričnija i ljepša. Iako, nešto što je nekome lijepo, drugome nije, tako da svjesni smo da može doći do različitih mišljenja. Ali našim iskustvom, vjerujemo da ćemo dostaviti “baš takvo drvce koji ste zaželjeli”.  Od Vas želimo primiti pohvalu i ne kritiku, a ako već bude nešto loše pokušati ćemo navedeno što je brže moguće ispraviti. 

Kod visine drvaca, postoje “kategorije” visine, stoga obavezno provjerite koja je idealna visina za Vas. Računajte da drvce morate staviti na stalak, te da će konačna visina biti malo viša od same visine drvca. Također, kod drvaca u tegli, tegla podigne visinu drvca za 30 do 40 cm. Maksimalnu visinu možete slobodno upisati u “napomenu narudžbe”.

Kod visine drvca, ukoliko npr. odaberete visinu 1,5 metra, to znači da će drvce biti visine od 120 do 150 cm, ukoliko odaberete visinu 2 metra, to znači da će drvce biti visine od 150 do 200 cm, itd.

Inače, u napomenu narudžbe slobodno pišite sve Vaše želje, a mi ćemo pokušati što je više moguće realizirati napisano.

U nastavku možete vidjeti nekoliko drvaca iz naše ponude, a posebno napominjemo da su sva naša drvaca iz prirodnog okruženja Jastrebarskog i okolice.

Prije nego što pogledate slike drvaca, slobodno pogledajte i ponudu naših ručno izrađenih “Božićnih jaslica”, koje možete naručiti uz Vaše božićno drvce iz ponude (količine jaslica su poprilično ograničene). 

NORDIJSKA JELA

Br. 2, 180 cm, Nordijska

Image 2 of 13

SREBRNA SMREKA

Br. 1, 200 cm, Srebrna

Image 1 of 23

OBIČNA SMREKA

Br. 1, 200 cm, Obična smreka

Image 1 of 7