Vodič za narudžbu drvaca

Vodič za narudžbu drvAca

Sigurno je pomalo izazovno odabrati savršeno božićno drvce, stoga smo odlučili podijeliti nekoliko korisnih savjeta kako biste olakšali svoj odabir.

Prilikom biranja drvca za dostavu, nastojimo odabrati što simetričnija i estetski privlačnija drvca. Naš je cilj poslati u dostavu drvca koja su lijepa na oko, no svjesni smo da ljepota drvca može biti subjektivna. Ipak, naša dugogodišnja praksa nam omogućuje da pronađemo drvce koje će zadovoljiti vaše želje. Želimo primiti povratne informacije i pohvale, ali svakako i obraditi kritike ako se pojave, nastojeći ih ispraviti što je prije moguće.

Kod visine drvca postoje određene “kategorije visina”, stoga preporučujemo da provjerite koja visina odgovara vašim potrebama. Imajte na umu da visina drvca može varirati ovisno o postavljanju na stalak ili o tegli u kojoj se nalazi. Za drvca u tegli, visina može biti povišena za dodatnih 30 do 40 cm. Ako imate posebne zahtjeve za visinu drvca, slobodno ih navedite u napomeni prilikom narudžbe.

Primjerice, kada odaberete visinu od 1,5 metara, to znači da će drvce biti između 120 i 150 cm, a kod odabira visine od 2 metra, drvce će biti između 150 i 200 cm, i tako dalje.

U napomeni narudžbe slobodno izrazite sve svoje želje, a mi ćemo se potruditi da ih ostvarimo.

Napominjemo da sva naša drvca dolaze iz prirodnog okruženja Jastrebarskog i okolice. Kod borova u tegli (ili živih drvca) DostavaBorova.com ne garantira da će moguće presađivanje bora iz tegle biti uspješno jer na uspješnost utječe popriličan broj faktora (drvce se iz prirodnog okruženja stavlja u teglu, gdje se vrlo često mora i dio korijena odrezati da drvce može fizički stati u teglu; nakon toga drvce doživi popriličan šok kad ga stavite i držite u toploj prostoriji). 

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, stoga nam se obratite s bilo kakvim pitanjima ili zahtjevima. Uživajte u odabiru savršenog božićnog drvca!

Prije nego što pogledate slike drvaca, slobodno pogledajte i ponudu naših ručno izrađenih “Božićnih jaslica”, koje možete naručiti uz Vaše božićno drvce iz ponude (količine jaslica su poprilično ograničene). 

NORDIJSKA JELA

Br.12, 130 cm, Nordijska

Image 12 of 13

SREBRNA SMREKA

Br. 1, 200 cm, Srebrna

Image 1 of 23

OBIČNA SMREKA

Br. 1, 200 cm, Obična smreka

Image 1 of 7